Schrijf nu in voor de informatiebijeenkomst over toekomst Eindhoven Airport

Update van 13 februari 2019

Datum: Donderdag 28 februari 2019

Tijdstip: 18.30 uur inloop, 19.00 uur aanvang programma, 22.00 uur einde bijeenkomst 

Locatie: Evoluon Eindhoven Noord, Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven

Donderdagavond 28 februari bent u van harte welkom op de derde publieke ­bijeenkomst over de rol van Eindhoven Airport vanaf 2020. Resultaten van verschillende onderzoeken ­worden gedeeld en toegelicht. U kunt meepraten, vragen stellen en uw mening geven. De avond vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven en begint om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Schrijf u nu in.

Eindhoven Airport na 2020
Proefcasus Eindhoven Airport, onder leiding van oud-staatsecretaris Pieter van Geel, verzamelt zo veel mogelijk informatie over de invloed van de luchthaven op het milieu, de effecten op de gezondheid en de gevolgen voor de economische ontwikkeling in de regio. Omwonenden, ­belangengroeperingen en bedrijven worden betrokken bij een op te stellen advies over de positie van Eindhoven Airport na 2020. Op het moment loopt er nog een grote enquête door de GGD onder 6.000 gezinnen waarin het met name gaat over beleving en gezondheids­aspecten. Ook scholieren hebben meegedacht; vier basisscholen in de regio mochten ­meedenken over hoe de luchthaven er in de toekomst uit moet zien. De meningen van alle belanghebbenden worden meegewogen. Op deze website kunt u meer lezen over de ­organisatie, de aanpak en de resultaten tot nu toe.

Aanmelden
Wilt u graag meeluisteren en praten op 28 februari, meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier. Een week voorafgaand aan de informatie­bijeenkomst, ontvangt u een mail met nadere informatie over het programma.

Ook kunt u via de Facebookpagina van Proefcasus Eindhoven Airport op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk hier het programma van de derde bijeenkomst.

Graag tot 28 februari!

2 reacties op “Schrijf nu in voor de informatiebijeenkomst over toekomst Eindhoven Airport”

  1. Marcel de Breet schreef:

    Zoals gewoonlojk wordt er wederom gesugereerd dat met “de omwonenden” is gesproken….en dat klopt dus niet! Er is alleen inspraak van tegenstanders en critici, die zich georganiseerd hebben. Maar de grote meerderheid (blijkt uit alle onderzoeken) die groei (met beperkingen mbt lawaai en uitstot..!) voorstaat en/of steunt is ook hier niet vertegenwoordigd!

  2. Manon Raats schreef:

    Beste heer de Breet, hoe bedoelt u dat precies? Pieter van Geel en het team van de Proefcasus heeft 1-op-1 gesprekken en vergaderingen met de vertegenwoordigers van de bewonersorganisaties, zoals BVM2, BOW, maar ook met VNO_NCW, Brainport Eindhoven, Eindhoven 365, leden van fabrikantenkring en Eindhoven Airport zelf. Op de informatiebijeenkomst was er ook een workshop, gegeven door de heer Peter Kentie van Eindhoven 365 over de kwaliteit
    van het bestemmingennetwerk en de bijdragen van zo’n netwerk aan de regio Eindhoven.